Начало Контакти EN

Блиндирани


 • Блиндирани

  Модел Е1

  Модел Е1 – метална врата от два листа студеноогъната ламарина, оребряване, изолация от минерална вата, щок каса, дебелина на крилото 40 мм–80 мм, покритие от грунд или полиуретанова боя. Варианти на заключване в зависимост от предназначението на вратата. Боядисване по RAL.

  Модел Е1 е с пожароустойчивост до 45 или 72 мин.


 • Блиндирани

  Модел Е2

  Модел Е2 – метална врата от два листа студеноогъната ламарина, оребряване, изолация от минерална вата, дебелина на крилото 55 мм, покритие от ПВЦ фолио. Касата е изработена от метален щок и е декорирана с ламиниран МДФ.

  Предлага се в цветове, имитиращи дървесни покрития, като например венге и дъб.


 • Блиндирани

  Модел Е4

  Модел Е4 – блиндирана врата с дебелина на крилото 80 мм. Патентована метална конструкция, заключване с висока степен на сигурност, МДФ плоскости с естествен фурнир, подобрена шумо- и топлоизолация. Покритието от естествен фурнир се вписва успешно във всякакъв интериор. Допълнението от фрезовки върху крилото придава уникалност на тази врата, а изборът на цвят довършва нейната визия в унисон с желанията на клиента. Боядисване – 10 цвята.

  Металните конструкции на модели Е4 и Е5 са еднакви.


 • Блиндирани

  Модел Е5

  Модел Е5 – блиндирана врата с дебелина на крилото 75 мм. Патентована метална конструкция, заключване с висока степен на сигурност, МДФ плоскости с покритие от ламинат, подобрена шумо- и топлоизолация. Лесни за поддръжка. Основни цветове за модела: дъб, череша, орех, венге и махагон. За по-добра защита заключващите системи на вратите са в метални кутии, защитени допълнително от външната страна. Бравите позволяват едностранно и тристранно заключване с лостова система.

  Металните конструкции на модели Е4 и Е5 са еднакви.

Нашите продукти

ЕТИ предлага на Вашето внимание богато разнообразие от Блиндирани, Промишлени, Пожарозащитни, интериорни и гаражни врати. Който и да е търсеният от вас тип врата, когато избирате ЕТИ, Вие знаете, че можете да разчитате на сигурна защита и висока естетика. Запознайте се с богатата гама от предлагани от нас продукти и се убедете сами, че една врата може да бъде красив начин да бъдете спокойни за своята сигурност.
 • Телефон
  359 2934 11 32
 • Мобилен тел.
  359899 877 670
 • Факс
  359 2934 11 37
 • Адрес
  Град Софияж.к. Обеля ул.3
Created by: Рекламна агенция